Rochester-området

Rochester Red Wings kant Syracuse Mets i serieåbner

Rochester Red Wings kantede Syracuse Mets, 3-2, i serieåbningen tirsdag aften på NBT Bank Stadium. Tommy Romero startede for Rochester og smed tre shutout innings. Harol González fik bolden for Syracuse og overgav et par løb over 5 1/3 innings. The Red Wings åbnede scoringen i… MereRochester Red Wings-kanten Syracuse Mets i serieåbningen
Rochester Red Wings overlever Syracuse Mets i højscorende affære

Rochester Red Wings overlevede Syracuse Mets, 15-8, onsdag aften på NBT Bank Stadium. Med sejren har Rochester taget de første to kampe i denne seks-spils serie. Red Wings' angreb blev ledet af Jake Alu, der homerede to gange og havde fem RBI'er. Lucius Fox spillede også en stor rolle, da han... Mere Rochester Red Wings overlever Syracuse Mets i en affære med høj score
Jake Alus grand slam løfter Rochester Red Wings forbi Lehigh Valley

Jake Alus grand slam løftede Rochester Red Wings forbi Lehigh Valley IronPigs i serieåbningen tirsdag aften på Frontier Field. Alus tredje inning grand slam afsluttede en fem-run tredje inning. Det var hans niende hjemmeløb i sæsonen og femte i de sidste seks kampe. Taylor Gushue åbnede scoringen... MereJake Alus grand slam løfter Rochester Red Wings forbi Lehigh Valley
Rochester Red Wings sejler forbi Lehigh Valley

Rochester Red Wings sejlede forbi Lehigh Valley IronPigs, 10-3, onsdag eftermiddag ved Frontier Field. Rochester var bagud 3-1 efter to omgange, men stormede tilbage med syv ubesvarede løb for at sikre deres tredje sejr i træk. Daniel Johnson førte Red Wings' angreb med to hits og fire RBI'er, inklusive hans fjerde hjemmeløb i… MereRochester Red Wings krydstogt forbi Lehigh Valley
Rochester Red Wings topper Lehigh Valley for femte sejr i træk

Rochester Red Wings forlængede sin sejrsrække til fem kampe med en 5-1 sejr over Lehigh Valley IronPigs fredag ​​aften på Frontier Field. Washington Nationals venstrehåndsspiller MacKenzie Gore startede sin anden genoptræningsstart med Rochester og smed 2 2/3 shutout innings. Tony Romero fulgte i relief og tillod et løb over 5... MereRochester Red Wings topper Lehigh Valley for femte sejr i træk
Offentlige høringer om foreslåede RG&E og NYSEG renteforhøjelser er i gang

Offentlige høringer om foreslåede renteforhøjelser for RG&E og NYSEG begyndte torsdag den 16. september. Kunder skal betale betydeligt mere på deres månedlige regninger, hvis satsstigningen godkendes af New York State Department of Public Service (DPS). RG&E- og NYSEG-præsident siger, at renteforhøjelser er nødvendige for at opretholde aldrende infrastruktur, opdatere... Mere Offentlige høringer om foreslåede RG&E- og NYSEG-renteforhøjelser i gang
Rochester Red Wings blæser sent føring i tab til Lehigh Valley

Rochester Red Wings fik sin fem-kamps sejrsrække snappet med et 4-3-tab til Lehigh Valley IronPigs lørdag aften på Frontier Field. Rochester førte 3-1 og gik ind i toppen af ​​den ottende, da Lehigh Valley lagde tre løb for at tage føringen og aldrig så sig tilbage, da de holdt fast i... MereRochester Red Wings blæser sen føring i tab til Lehigh Valley
Rochester Red Wings blæser sen føring i ekstra-inning-tab til Buffalo

Rochester Red Wings åbnede deres sidste roadtrip for sæsonen med et 3-2-tab til Buffalo Bisons i 10 innings tirsdag aften på Sahlen Field. Rochester var to outs væk fra en sejr, da Connor Sadzeck overgav et matchende solo-homerun til LJ Talley. Efter kampen gik til ekstra... Mere Rochester Red Wings blæser sen føring i ekstra-inning-tab til Buffalo
Rochester Red Wings lider af et blowout-tab til Buffalo

Rochester Red Wings led et 10-2-tab til Buffalo Bisons torsdag aften på Sahlen Field. Med tabet har Buffalo taget to af de første tre kampe i denne seks-spils serie. Rochester kæmpede for at generere angreb, da de kun havde fire hits, og begge løb kom i toppen af ​​det sjette... Mere Rochester Red Wings lider af et blowout-tab til Buffalo
Logan Verrett skinner som Rochester Red Wings selv serie i Buffalo

Logan Verrett smed seks innings af one-run bold for at hjælpe med at føre Rochester Red Wings til en 5-2 sejr over Buffalo Bisons fredag ​​aften på Sahlen Field. Med sejren er serien med seks spil lige ved to kampe stykket. Rochester sprang ud med en tidlig 1-0-føring i toppen af ​​anden inning... MereLogan Verrett skinner, da Rochester Red Wings lige serie i Buffalo
Rochester Red Wings samles sent for at besejre Buffalo

Rochester Red Wings samlede sig for at besejre Buffalo Bisons, 7-4, lørdag eftermiddag på Sahlen Field. Rochester var bagud med 4-3 i toppen af ​​ottende inning, da Nick Banks røg en RBi-single, der fik en match. Jack Dunn fulgte straks efter med en to-run ground-rule double for at give Red Wings en 6-4 føring. Rochester slog... Mere Rochester Red Wings samles sent for at besejre Buffalo
Amerks falder til Marlies, 3-1

Rochester Americans faldt til Toronto Marlies, 3-1, lørdag aften på Coca-Cola Coliseum, og splittede to-kampssættet. Rochester sprang ud til en tidlig 1-0-føring i første periode, men Toronto scorede tre ubesvarede mål alle i tredje periode for at sikre sejren. Lukas Rousek scorede det enlige mål for Amerks,... Mere Amerks falder til Marlies, 3-1
Amerks vender tilbage med 5-1-sejr over Rocket

Rochester Americans kom tilbage fra fredagens tab med en 5-1-sejr over Laval Rocket lørdag eftermiddag på Place Bell Arena. Med sejren forbedrede Amerks sig til 4-3-0 på sæsonen. Laval scorede kampens første mål tidligt i den første periode, men Rochester svarede med tre mål i... MereAmerks vender tilbage med en 5-1-sejr over Rocket
Amerks falder til Monsters i OT, 6-5

Rochester Americans overgav en føring i den sene tredje periode og faldt til Cleveland Monsters, 6-5, i overtid fredag ​​aften i Blue Cross Arena. Med tabet faldt Amerks til 7-4-1-0 på sæsonen. Rochester førte 5-4 med lidt over et minut tilbage af reguleringen, da Cleveland udlignede kampen og sendte den... Mere Amerks falder til Monsters i OT, 6-5
Frontier Field ikke mere: Innovative Data Processing Solutions, Monroe County indgår navngivningsaftale for hjemsted for Rochester Red Wings

Frontier Field er officielt 'Innovative Field'. Innovative Data Processing Solutions, som er en cloudservicevirksomhed med base i Henrietta, overtager navnerettighederne med det samme. Monroe County Executive Adam Bello meddelte det sammen med innovative embedsmænd på en pressekonference tirsdag. Aftalen mellem County og Innovative betyder, at de vil overtage... Mere Frontier Field ikke mere: Innovative Data Processing Solutions, Monroe County er nået frem til navngivningsaftale for Rochester Red Wings' hjemsted
Sabres tilbagekalder forwards Anders Bjork, Riley Sheahan fra Amerks

Buffalo Sabres har tilbagekaldt angriberne Anders Bjork og Riley Sheahan fra Rochester Americans forud for tirsdagens kamp mod Vancouver Canucks i KeyBank Center. Bjork har samlet seks point (tre mål, tre assists) i 11 kampe, siden han blev tildelt Rochester den 18. oktober. Sheahan startede sæsonen på skadet reserve og var... Læs mere »Sabres husker angriberne Anders Bjork, Riley Sheahan fra Amerks
Amerks skudt ned af Rocket, 8-1

Rochester Americans åbnede et sæt med to kampe med Laval Rocket fredag ​​aften på Place Bell Arena, og det gik ikke godt for gæsterne, da de faldt 8-1. Med tabet faldt Amerks til 3-3-0 på sæsonen. Brandon Biro scorede sit andet mål for sæsonen i anden periode,... Mere Amerks nedlagt af Rocket, 8-1