RIT tager AIC ned i overtiden, 3-2

RIT freshman Carter Wilkie vippede det overtidsvindende mål hjem og tilføjede en assist til at føre Tigers til en 3-2-sejr ved AIC, søndag, i Atlantic Hockey-action.

HVORDAN DET SEGNET

RIT åbnede scoringen med 7:35 tilbage af første periode. Sophomore-forsvareren Dimitri Mikrogiannakis skyndte sig at holde et clearingforsøg i AIC-zonen og kastede en aflevering fra højrefløjen til senior forward Jake Joffe i højre hjørne. Joffe sendte en aflevering til andengangsangriberen Cody Laskosky i spalten for en one-timer inde i højre stolpe.

AIC udnyttede en mislykket Tiger klar til at udligne med 6:44 på uret.

Yellowjackets tog en 2-1-føring 1:59 ind i anden periode, efter at Elijiah Barriga løftede en puck op på sit stavblad bag Tiger-nettet og stak den ind i målet over juniormålmanden Kolby Matthews' højre skulder.

RIT scorede på et ulige rush ned ad venstre fløj med 12:33 tilbage af anden periode. Freshman forward Grady Hobbs tog en kort aflevering fra junior forward Andrew Rinaldi og scorede på et skud fra venstre face-off cirkel.

Holdene spillede en pointløs tredje periode, men AIC blev fløjtet af for at have for mange mand på isen 42,6 tilbage i reguleringen. RIT startede overtiden med et 4-mod-3 powerplay, hvor senior forward Jake Hamacher cyklede en puck til senior forsvarsspiller Dan Willett på det tidspunkt. Willett sled en puck til junior-angriberen Caleb Moretz på sin venstre side og skøjtede returstrømmen ind i åbningen for at snappe et håndledsskud på mål. Wilkie omdirigerede pucken inden for venstre stolpe til det afgørende resultat med 3:43 på uret.

SPILNOTER

Matthews stoppede 28 ud af 30 skud, han stod over for for at forbedre sig til 5-1-2 i denne sæson.

RIT dræbte alle fem AIC-powerplay, den stod over for.

Hobbes og Laskosky noterede også mål i lørdagens 7-3 tilbageslag på AIC

RIT-cheftræner Wayne Wilson fik sin 399. karrieresejr på Tiger-bænken, inklusive 283 i løbet af de sidste 17 sæsoner på Division I-niveau. Han opnåede også 166 sejre i sine første seks år som træner for RIT på Division III-niveau.

HVAD ER NÆSTE

RIT spiller to Atlantic Hockey-kampe på Canisius næste fredag ​​og lørdag (12.-13. nov.). Face-offs er planlagt til 18:05. og 16.05 hhv.