Petrakis scorer et kampvindende mål for at løfte Cornell over Penn State

I en fortælling om to halvlege, der havde en vild afslutning, var det førsteårs-face-off-specialisten Angelo Petrakis, der var helten for Big Red, der scorede det kampvindende mål med otte sekunder tilbage for at give #7 Cornell-mænds lacrosse-hold en 18-17 sejr over #2 Penn State søndag eftermiddag ved Crown Lacrosse Classic i Charlotte, NC

Angelo Petrakis tager face-off under Cornell Big Red mænds lacrosse-hold

socialsikringscolaforhøjelse 2022

Med mindre end et minut tilbage af kampen fandt Cornell sig bagud med et mål, 17-16. I en anden halvleg, hvor næsten alt momentum tilhørte Penn State, skulle Big Red finde en måde at score udligningen på, og tiden var ved at løbe ud. Med spillet på spil henvendte Cornell sig til ingen ringere end Jeff Teat, Big Reds fremtrædende og holdleder. Med 18 sekunder på uret gik Teat en-mod-en med sin forsvarsspiller og vandt kampen og scorede udligningen og udlignede kampen, 17-17.

Den efterfølgende face-off skabte en vild slutning. Petrakis gik til face-off-cirklen, og efter at have kæmpet hårdt med Penn State's Jake Glatz, befandt begge hold sig i en hektisk kamp for at få bolden på Penn State's banehalvdel. Dom Doria kom op med det i hvad der uden tvivl var spillets største groundball og fandt en åben Petrakis. Petrakis startede med at løbe ned ad banen i, hvad der var et enkeltmandsløb, og drillede et skud hjem og scorede det kampvindende mål med otte sekunder tilbage af kampen for at give Cornell sejren.