Hobart lacrosse besejrer Bryant, 11-10

.jpg

Sophomore-målmanden Kevin Holtby fra Hobart College lavede en karriere-high 23 redninger for at føre statsmændene til en 11-10 Northeast Conference mænds lacrosse-sejr over Bryant University i dag. Hobart forbedrede sig til 3-1 samlet og 3-1 i NEC, mens Bulldogs så deres fire-kamps sejrsrække slutte og glide til 5-2, 3-1.

Holtby stod højt i fjerde kvartal og lavede 10 redninger, inklusive to i sidste minut, da Hobart dræbte et par straffe for at bevare et-målsføringen. Hans 23 stop er det meste af en statsmand, siden Max Silberlicht ’10 registrerede 23 redninger mod Syracuse den 23. marts 2010.

kane brown jeg danser ikke

Seniorangriberen Tommy Mott, som havde fire karrierepoint i to kampe mod Bryant, der kom ind i dag, producerede fire point på tre mål og en assist. Seniorangriberen Ryan Archer og juniormidtbanespilleren Bradley Simas lavede hver to mål. Sophomore-midtbanespilleren Adam Shea øsede en hold-high seks jordbolde.

restaurant: umulig geneva ny episode

Bryant, som var nr. 19 i denne uges amerikanske Lacrosse Top 20 og modtog stemmer i både trænerne og mediernes meningsmålinger, fik et hattrick af Trevor Weingarten. Førsteårs angriber Logan McGovern havde også en tre-point dag med to mål og en assist. Nathan Laliberte gav Bryant en faceoff-fordel på 15-9 og samlede 11 bolde i spillet. Sophomore Luke Carracciolo lavede 14 redninger.

Efter at have spillet det første kvarter til uafgjort 3-3, scorede Bulldogs Statesmen 4-1 i den anden ramme til en 7-4 føring i pausen. Bryant scorede mand op til at tage føringen og fordoblede sin fordel tre minutter senere. Sophomore-angriberen Troy Barthelme scorede sit første mål for året for at bremse Bulldogs' momentum, men Weingarten scorede back-to-back-mål for at give hjemmeholdet en fordel på tre mål ved pausen.