Syracuse mænds lacrosse stormer tilbage for at slå Army

Da han løb til Syracuse sidelinjen, blev Jamie Trimboli mobbet af holdkammerater. Efter high-fives til spillere og trænere tog Trimboli hjelmen af ​​og sprøjtede vand ind i hans hår.

SU-senior midtbanespilleren havde netop scoret sit fjerde mål i kampen og sit tredje mål på fem minutter for at bringe de orange tilbage fra et halvlegsunderskud på 5-2.

bedste tidspunkt at tage anavar

Trimbolis tre lige scoringer tidligt i anden halvleg bragte SU tilbage i kampen, og hans femte mål gav Syracuse sin første føring. Efter at have leveret sit laveste offensive resultat af nogen halvleg i denne sæson gennem de første to kvartaler, kløede Syracuse tilbage på Trimbolis skuldre. Anden halvlegs justeringer gjorde det muligt for nr. 5 Orange (3-0) at åbne plads i midten af ​​feltet og overvinde et kvælende hærforsvar for at besejre nr. 9 Black Knights (3-2), 9-7 i Carrier Dome Søndag eftermiddag.

LINKS TIL SPILRESUMÉ:

SPILLETS HØJDEPUNKTER:

POST SPIL REAKTION:

SOCIAL:

FORBINDELSE:

Army og Syracuse mødes i Oranges tredje kamp i sæsonen for sjette år i træk søndag. Denne gang er det en kamp om top-ti modstandere, da en 3-0 start skubbede Black Knights op til nr. 7, før de kommer til Dome for at tage imod nr. 5 Syracuse. Tidligere på ugen blev Army ked af Marist, 17-9, og på hinanden følgende tab kunne resultere i, at Black Knights styrtdykkede ned på ranglisten.

Her er hvad du skal vide om Army før søndagens kamp.

Sidste gang de spillede: Det sidste matchup mellem Army og Syracuse var næsten præcis for et år siden. Den 24. februar 2019 sneg Orange sig forbi Black Knights, 10-8, bag et afbalanceret offensivt angreb. Siden færdiguddannede angribere, Bradley Voigt og Nate Solomon, slog sig sammen for tre mål, mens Drake Porter lavede 16 redninger - uafgjort for sit karriere-high. Nick Mellen holdt hærens førende målscorer, Brendan Nichtern, til kun ét mål, mens Jakob Phaup vandt 15 af 18 face-offs.

Alle tiders serier: Hæren fører, 40-26