RIT tager ned St. Lawrence, 2-1

RIT senior angriber Will Calverley scorede det vindende mål i tredje periode efter en omsætning forårsaget af senior angriber Kobe Walker for at føre Tigers til en 2-1 sejr over St. Lawrence i den årlige Brick City Homecoming and Family Weekend-kamp på Blue Cross Arena.

Box score

HVORDAN DET SEGNET

hvordan man har et tykkere skæg

Jordan Steinmetz satte St. Lawrence på tavlen på et skud fra pladsen med 14:37 tilbage i første periode.

RIT scorede udligningen med 9:23 tilbage i den anden, efter at senior forward Jake Joffe afsluttede en aflevering af en aflevering fra andenårsforsvareren Aiden Hansen-Bukata.

Tigers tog føringen med 14:25 tilbage i den tredje, efter at Walker væltede et Saints-rydningsforsøg til Calverley i slottet til det afgørende mål.

SPILNOTER

hvad bliver colaen i 2021

RIT juniormålmand Kolby Matthews lavede i alt 32 redninger, inklusive tre i det sidste minut, mens Saints skøjtede 6-mod-5.

Senior forward Nick Bruce fik sin tredje assist i lige så mange kampe med en hjælper på Joffes mål. Sophomore forsvarsspiller Aidan Hansen-Bukata blev også krediteret med sin anden assist i sæsonen på stykket.

St. Lawrence afsluttede spillet med en fordel på 63-52.

RIT udgjorde i alt 17 blokerede skud, herunder syv af seniorforsvarsspiller Dan Willett og tre af juniorforsvarsmand Ryan Nicholson.

bedste kratom til eufori og angst

HVAD ER NÆSTE

RIT tager til Notre Dame for to kampe denne torsdag og fredag ​​(21.-22. oktober). Face-off er berammet til 19:30. begge nætter.