RIT herrehockey holder Niagara tilbage, 5-4

Rochester Institute of Technology senior forward Nick Bruce (Fall River, Nova Scotia/Johnstown Tomahawks) scorede to mål og en assist, mens senior forsvarsspiller Regan Seiferling (Moose Jaw, Saskatchewan) og junior forward Kobe Walker (Lloydminster, Alberta) blev hver krediteret med et mål og en assist for at føre Tigers til en 5-4 sejr i Niagara tirsdag i Atlantic Hockey Action.

• Niagara kom på tavlen 51 sekunder inde i kampen, men Tigers (4-2-1, 2-0-1 AHA) scorede fem af de næste seks mål for at opbygge en 5-2-føring med 5:38 tilbage i anden periode det viste sig at være uoverkommeligt.
  • Senior målmand Logan Drackett (Calgary, Alberta) samlede 29 redninger, inklusive 14 i den første periode, for at forbedre til 3-1-1 i sæsonen.
  • RIT junior forward Will Calverley (Scarborough, Ontario) tilføjede tre mål for at udvide sit holdførende pointtotal til 13 (6 mål, 7 assists).
  • Holdene fik sammenlagt 17 straffe og 48 PIM.