RIT falder på Canisius, 4-1

RIT junior-angriberen Elijah Gonsalves scorede et power-play-mål i tredje periode, men det var Canisius, der tjente en 4-1-sejr lørdag aften i Atlantic Hockey-spil.

Holdstatistik

HVORDAN DET SEGNET

Canisius scorede et korthændet mål for at bryde et pointløst uafgjort resultat med 12:25 tilbage i anden periode.

The Golden Griffins startede et løb med tre mål i tredje periode med et powerplay med 9:36 på uret og scorede et lige mål 1:26 senere.

Canisius tog en 4-0-føring med 1:49 tilbage af reguleringen, inden Gonsalves brød shutouten med 22,5 sekunder tilbage af spillet.

SPILNOTER

Gonsalves scorede sin anden kamp i træk med et powerplay-mål efter også at have scoret et mål for at gå sammen med en assist i fredag ​​aftens 5-2 tilbageslag med værten Golden Griffins.

Efter kun at have scoret ét powerplay-mål i sine første otte kampe, har RIT scoret mindst ét ​​i sine sidste fire kampe, inklusive to i fredagens aftens kamp.

RIT juniormålmand Kolby Matthews blev krediteret med 29 redninger, da Canisius skød RIT, 33-29.

HVAD ER NÆSTE

RIT er vært for Holy Cross næste fredag ​​og lørdag (19.-20. november) til et Atlantic Hockey-sæt. Faceoffs er sat til 19:05. og 17.05 hhv.