ER/Gananda falder til Chenango Forks i delstatssemifinalen, 39-18

Foto Via: Marquel Slaughter

East Rochester/Gananda Bombers (12-1) faldt til Chenango Forks Blue Devils (11-1) med en slutscore på 38-19 i en kold og snefyldt klasse C semifinale på Cicero-North Syracuse High School lørdag eftermiddag .

Chenangos Zander Arnold kunne bare ikke stoppes, da han scorede fire touchdowns og indspillede en interception for at føre Blue Devils til deres syvende statsmesterskabskamp i de sidste ni år.

Tre af Arnolds fire touchdowns kom i første halvleg, og Chenango Forks førte 21-0 midtvejs i andet kvarter.

ER/Gananda kom endelig i tavlen lige før halvlegen, og Chenango Forks førte 21-6 ved pausen.

Bomberne åbnede anden halvleg med et touchdown for at reducere Blue Devils-føringen til 21-12 og holdt derefter Chenango Forks målløs i tredje kvartal. Det var dog så tæt på, som det ville komme. Chenango Forks scorede ER/Gananda 18-6 i fjerde kvartal for at trække sig fra sejren.

Chenango Forks går videre til at spille Schuylerville i klasse C-statsmesterskabet fredag ​​aften i Carrier Dome i Syracuse.