Cornell blæste ud i Dartmouth, 41-7

billetter til backstreet boys tour 2019

Sidste gang de mødtes, lod et nationalt rangeret Dartmouth-hold Cornell hænge rundt og så Big Red trække en 20-17-sejr for at spolere deres Senior Day. The Big Green lavede ikke den samme fejl i lørdags på Memorial Field og satte Big Red tidligt væk i en 41-7 sejr. The Big Green forbedrede til 8-1 (5-1 Ivy), mens Cornell faldt til 2-7 (1-5 Ivy) i tabet.

Box score

Dartmouth overvandt Big Red 499-181, dominerede besiddelsestiden (36:26-23:34) og tillod aldrig gæsterne at føle sig godt tilpas på begge sider af bolden med at vinde mindst en andel af Ivy League-titlen. Det kan gøre krav på mindst en andel af Ivy League-titlen med en sejr over Brown næste weekend eller et Princeton-tab til Penn. Dartmouth førte 28-0 ved halvlegen, og bortset fra en kort offensiv spurt for at åbne anden halvleg, truede det aldrig de forsvarende Ivy-mestre. i løbet af de sidste 30 minutter.

Nick Howard løb efter 172 yards og fire touchdowns, da Big Green postede 292 yards og fem scoringer på jorden. På samme tid gennemførte et afbalanceret Dartmouth-hold også 17-af-22 afleveringer i 207 yards og et touchdown, hvor Derek Kyler slog på 14-af-18 afleveringer i 182 yards. Dale Chesson fangede syv afleveringer på 106 yards og et touchdown.

Jake Stebbins førte Big Red-forsvaret med ni tacklinger, inklusive to for et tab og en sack, mens Demetrius Harris havde otte. Holt Fletcher og Onome Kessington blev hver især krediteret med sække.

fox auto group auburn, ny

I den offensive ende havde Eddy Tillman en karriere-high 36 rushing yards på seks carries, mens Devon Brewer scorede det enlige touchdown for Cornell på vej til 19 yards på fire carries. Thomas Glover halede fire afleveringer til 53 yards i tabet.

Næste op

• Cornell vender tilbage til vejen for at møde nationalt rangerede Dartmouth lørdag den 13. november kl. 13.30. på Memorial Field i Hannover, N.H.
• The Big Green fører alle tiders serie 61-41-1, selvom Cornell vandt det sidste møde mellem holdene 20-17 i 2019.
• The Big Reds sejr over Dartmouth på sin seniordag ødelagde en perfekt sæson og viste sig at være Cornells første sejr over et rangeret Ivy-hold på landevejen siden 1950, såvel som en sejr over sin højest rangerede modstander siden toppingen nr. 4 i Ohio State i 1939.