RIT besejrer Air Force, 5-3; vinder tredjeseed til Atlantic Hockey Tournament

RIT senior forsvarsspiller Chris McKay (Edmonton, Alberta/Sherwood Park Crusaders) brød en 3-3 uafgjort med 2:39 tilbage i reguleringen, da Tigers vandt en 5-3 sejr over det besøgende Air Force, lørdag, i Atlantic Hockey-aktion.

Sammen med AIC's 4-1 sejr over Army i nattens anden aktion rykkede RIT (19-13-4, 15-9-4 AHA) op til tredje seed til Atlantic Hockey Tournament og vil være vært for en bedst af tre serie mod en modstander, der skal afgøres 13.-15. marts.

RIT mænd

Air Force kom på tavlen i sidste minut af første periode. Freshman-angriberen Willie Reim tog et foder fra den nybagte forsvarsspiller Brandon Koch på et højrefløjsløb og scorede mellem Tiger juniormålmand Ian Andrianos (Barrie, Ontario/Ottawa Jr. Senators) pads med 57,5 ​​på klokken.

RIT tog en 2-1-føring med et par tidlige mål i anden periode. Anden angriber Will Calverley (Scarborough, Ontario/Chilliwack Chiefs) tog en feed fra anden angriber Kobe Walker (Lloydminster, Alberta/Lloydminster Bobcats) i venstre face-off cirkel og slog et mål fra bunden af ​​overliggeren med 15:30 på uret. Blot 1:32 senere sendte seniorforsvarsmanden Adam Brubacher (Elmira, Ontario/Powell River Kings) en lang feed ud af Tiger-zonen til senior forward Ryan Kruper (Sherwood Park, Alberta/Sherwood Park Crusaders) ned ad højre fløj, som snappede et håndledsskud i øverste venstre hjørne af Falcon-målet.