AFC-førende Bills forlænger sejrsrækken til fire med sejr over Jets (fuld dækning)

Den AFC-førende Buffalo Bills (10-3) forlængede deres sejrsrække til fire med en 20-12 sejr over New York Jets (7-6) på en sneklædt søndag eftermiddag på Highmark Stadium. Buffalo har vundet 10 kampe for fjerde sæson i træk.

Det var en grim første halvleg, da hvert hold byttede point indtil sent i andet kvartal, hvor Josh Allen forbandt sig med Dawson Knox for et 24-yard touchdown, brød et pointløst uafgjort resultat og gav Buffalo en 7-0-føring i halvlegen.

Scoringen tog fart, da Jets udlignede kampen for at åbne anden halvleg. Bills genvandt dog hurtigt føringen på Allens fem-yard touchdown-løb. Senere i tredje kvartal borede Tyler Bass et 38-yard field goal, hvilket udvidede Buffalos føring til 17-7 i den sidste ramme.

tjene penge online i 2016

Bills øgede deres føring tidligt i fjerde kvartal, da Bass ramte endnu et field goal, en 49-yarder, til 20-7. New York blokerede et punt, hvilket resulterede i en safety, og sparkede et field goal, men Buffalo holdt fast og sikrede sejren.