SØD: Syracuse videre til Sweet 16 med 75-72 sejr over West Virginia (fuld dækning)

Syracuse Orange brugte de sidste to minutter på at vente på at puste ud, før de holdt fast i en sejr på 75-72 over West Virginia Mountaineers i anden runde af NCAA-turneringen søndag.

Syracuse førte 70-59 med to minutter tilbage af kampen, men det blev stramt i slutminutterne.

Mountaineers scorede over Syracuse 9-2 i løbet af det næste minut og 20 sekunder.

Emmitt Matthews satte et offensivt rebound tilbage for at trimme SU's margin til 72-68 med 40 sekunder tilbage.

Syracuse havde problemer med at komme ind i bolden mod West Virginias fuldbanepresse. Orange brugte sin sidste timeout med 32 sekunder tilbage.

Buddy Boeheim polstrede de oranges føring tilbage til 74-68 med et par straffekast med 21 sekunder tilbage.

Men Joe Girard missede forenden af ​​en en-og-en et par sekunder senere. West Virginia scorede med 4,3 sekunder tilbage for at reducere marginen til 74-72.

Endnu en gang kæmpede Syracuse for at få bolden ind på banen. Quincy Guerrier fik bolden væk fra en West Virginia-spillers fod og ud af banen.

Odessa-filen nyheder fra schuyler amt

Så slog Boeheim endnu et frikast med 2,2 sekunder tilbage til en føring på 75-72.

Boeheim sluttede med 25 point. Han lavede seks 3-pointere. Hans præstation kom to dage efter at have scoret 30 point i SU's sejr i første runde over San Diego State.

Den 11-seedede Orange går nu videre til Sweet 16, hvor den skal møde enten Houston eller Rutgers.

LINKS TIL SPILRESUMÉ:

SPILLETS HØJDEPUNKTER:

HALVT:

FORBINDELSE AF SPIL:

youtube vises ikke korrekt chrome

Orange ser ud til at gå videre til Sweet Sixteen på søndag, når det møder tredjeseedede West Virginia i anden runde af 2021 NCAA Men's Basketball Tournament. Tip fra Bankers Life Fieldhouse er planlagt til 17:15.

Den 11.-seedede Orange scorede fredag ​​aften en sejr i første runde mod San Diego State efter 30 point fra Buddy Boeheim. Fayetteville, N.Y.-indfødtes samlede score var det meste i et turneringsspil af en Syracuse-spiller siden 2010, hvor Wes Johnson samlede 31 point i en triumf i anden runde mod Gonzaga.

I sin første runde konkurrence på fredag ​​hævdede West Virginia en 84-67 sejr mod Morehead State bag 30 point fra andengangsvagten Deuce McBride. Bjergbestigerne deltager i konkurrencen rangeret som nummer 13 i nationen med en samlet rekord på 19-9.

Syracuse er 34-16 i alle tiders serie mod West Virginia og har vundet de seneste fem konkurrencer mod Mountaineers. Holdene var tidligere konferencekammerater i BIG EAST fra 1995-2012 og mødtes to gange i Madison Square Garden i BIG EAST-turneringen, hvor Orange vandt sejren i begge konkurrencer.

Spillet vil markere anden gang i NCAA-turneringens historie, hvor de to deltagende trænere hver vil have 900 karrieresejre. Det første tilfælde kom i 2018, da Jim Boeheim og Syracuse mødte Mike Krzyzewskis Duke i Sweet Sixteen.

På tværs af seks Syracuse-West Virginia-kampe, hvor Boeheim og Huggins bemandede sidelinjen, har de orange en fordel på 5-1.