Marcus Whitman falder til Cal-Mum i klasse C State Play-In-runden

Marcus Whitman Wildcats-sæsonen sluttede mandag aften, da de faldt 58-53 til Caledonia-Mumford Raiders på Wayland-Cohocton High School i åbningsrunden af ​​Section V Class C2 State Play-In-turneringen. Tabet afslutter sæsonen for et Marcus Whitman-hold, der erobrede skolens første sektionsmesterskab siden 1976.

-

Frisk fra vinderen et par sektionstitler fredag ​​aften, var det et elektrisk, tempofyldt første kvarter på Wayland-Cohocton, da begge hold scorede 14 point. I andet kvartal scorede Raiders Wildcats 16-12 for at tage en føring på 30-26 ved halvlegen. Marcus Whitman kom ud af omklædningsrummet og scorede 14 point i tredje kvarter for at reducere Caledonia-Mumfords føring til kun to. Wildcats kæmpede i fjerde kvartal, men kom til kort, da senior Vin Molisani og sophomore Kyle Wade ramte vigtige sene frikast for at sikre sejren.

Kyle Wade (17), Vin Molisani (16) og Joe Laursen (13) scorede tilsammen 46 af Caledonia-Mumfords 58 point.

restaurant depot rochester new york

Liam Prendergast scorede 18 point for Marcus Whitman. Jordan Lahue tilføjede 16, 14 af dem kom i anden halvleg.

Caledonia-Mumford tager imod C2 Champion Lyons onsdag aften på Newark High School.