Lyons falder til Caledonia-Mumford i et vildt klasse C State play-in spil

Lyons Lions-sæsonen sluttede onsdag aften, da de faldt 78-73 i overtid til Caledonia-Mumford Raiders på Newark High School i klasse C State Play-In-kampen.

Caledonia-Mumford fik en varm start og førte 20-14 i slutningen af ​​det første kvarter. Men Lions svarede hurtigt tilbage og endte med at tage føringen kun få minutter inde i andet kvarter. Ved pausen var kampen udlignet til 32 stykker. Raiders scorede Lions 20-15 i tredje kvartal. Lyons holdt dog Caledonia-Mumford på kun 13 point i fjerde kvartal, og Justin Smith sendte kampen i overtid efter et put-back ved buzzeren. Lions vendte bolden om på afgørende steder i overtiden, og Raiders holdt fast i denne sejr foran et for det meste Lyons venligt publikum.

Vin Molisani scorede en game-high 29 point for Raiders. Kyle Wade sluttede med 19. Joe Laursen kom ind med 13.

Justin Smith scorede 20 af sine 24 point i anden halvleg for Lyons. Dette var hans første kamp siden begyndelsen af ​​januar. Horace Betts tilføjede 15 og førsteårsstuderende J.C. Walker sluttede med 12.

Caledonia-Mumford vil møde Section VI-mesteren Middle Early College på lørdag i Buffalo State i Far West Regionals. Det vil være Raiders første regionale optræden siden 1979. (OPDATERING: NYSPHSAA har udskudt deres vintermesterskaber på ubestemt tid)