Hurtig start sender Ephs forbi Herons

Williams College scorede tre mål i første periode, da det besejrede William Smith College ishockeyhold 4-1 i en ikke-konferencekonkurrence på The Cooler lørdag aften. Med tabet falder Herons til 6-6-1 på sæsonen, mens Ephs forbedrer sig til 4-4-0 på sæsonen.

Paige Galle førte vejen for Williams med tre assists. Erin Pye lavede 21 redninger på 60 minutters aktion i Ephs' mål. lavede en sæson-high 36 redninger på lidt over 58 minutters arbejde i mål for William Smith.

NØGLE STATISTIK

red wings skema rochester ny
  • Williams havde en fordel på 40-22 i skud på mål.
  • Ephs var 1-til-3 i powerplayet og tog ikke et straffespark i kampen.

FØRSTE PERIODE

• Maddie Tix åbnede scoringen ved stillingen 6:12 i første periode. Hun rev et skud fra venstre faceoff-cirkel forbi Murray for sit tredje mål i sæsonen. Claire Murphy og Galle blev tildelt assists på målet.
  • Tre minutter senere tog Williams en 2-0 føring på et Jaelyn Kelver power-play mål. Hun omdirigerede Galles pointskud forbi Murray til sit første mål i sæsonen.
  • Leah Rubinshteyn gav Ephs en føring på tre mål ved 14:40-tiden på rammen. Hun vippede et skud fra Katie Armstrong over mållinjen. Galle loggede også en assist på Rubinshteyns andet mål for året.

ANDEN PERIODE

• William Smith brød shutout-buddet op lige før midtvejspunktet i den midterste ramme. vandt en puckkamp langs brædderne og affyrede en krydsende aflevering til , som engangsskud forbi Pye for sit sjette mål i sæsonen.

TREDJE PERIODE

• Tidligt i det sidste billede havde  en udbrudsmulighed, men hendes skud blev kvalt af Pye.
  • Ketchabaw tilføjede næsten et sekund, men hendes skud ved 10:53-mærket blev kvalt af Pyes handske.
  • Williams tilføjede et tomt mål med seks sekunder tilbage. Kelly McCarthy affyrede et skud i længden af ​​isen ind i det tomme bur.