FARVEL TIL RETFÆRDIGHED: Lyons superstjerne scorer 44 i sidste kamp, ​​da C.G. Finney udelukker Lions fra eftersæsonen

Efter at have erobret sin skoles 19. afdelingstitel fredag ​​aften i Blue Cross Arena, vendte Lyons senior Justice Smith og hans holdkammerater deres opmærksomhed mod et løb mod en statstitel. Deres første forhindring ville være et opgør med en hård C.G. Finney-holdet, Section V Class C1 champs, på Newark High School mandag aften.

Foran en propfyldt gymnastiksal byttede Lyons senior slag med C.G. Finney senior standout Keegan Ocorr og 8. klasses fænomen Markus Robinson. I sidste ende var det C.G. Finney Falcons og cheftræner Joe Marchand, der ville erobre en 92-88 sejr og gå videre til at møde Cal-Mum i klasse C play-in spillet onsdag aften i Blue Cross Arena.

Lyons sprang ud til en tidlig 12-5 føring bag 2 første quarter tre pointere fra senior David Weaver, men Finney ville storme tilbage for at tage en 21-19 føring efter den første periode.

De ville udvide føringen til 43-39 ved pausen bag 17 første halvleg point fra både Markus Robinson og Finney senior Caleb Anger, der begravede 5 tre pointere.

hjælp til leje af new york state

Finney ville udvide føringen til hele 11 point i anden halvleg. Lyons ville lukke hullet til 1 point, men Finney svarede med buckets fra Ocorr og Robinson for at bygge marginen tilbage til 8. Ocorr ville gå 6-8 fra frikastlinjen i det sidste kvarter for at lukke sejren og lægge et tæt på karriere for en af ​​de helt store, der nogensinde har båret en Lyons uniform.

Justice Smith ville slutte med 44 point og afslutte sin karriere kun 11 point under 2.000-mærket. David Weaver scorede 18 point på 4 trepointere i sin sidste kamp for løverne. Sophomore Horace Betts IV sluttede med 9, junior Benji Kemp scorede 8 og senior Aaron Romero scorede 4 point. Sophomore Justin Smith blev holdt til en sæson-lave 2 point.

hvad er det supplerende ernæringshjælpsprogram

For Falcons scorede Keegan Ocorr 36 point, 27 i anden halvleg, mens 8. klasses Markus Robinson talte 29. Caleb Anger scorede 24 point på 6 trepointere, før han slog ud sent i kampen. De eneste andre Falcons, der scorede, var Josh Taylor, der havde 2 point, og Xavier Smith, der slog et enkelt frikast.

For cheftræner Dean Schott II og hans løver slutter de sæsonen som Sektion V klasse C2 Champions med en samlet rekord på 21-3.