RIT-angriberen Will Calverley kåret som månedens Atlantic Hockey Player of the Month for december

Rochester Institute of Technology juniorforward Will Calverley (Scarborough, Ontario) blev kåret som månedens Atlantic Hockey Player of the Month for december, annonceret fredag.

• Calverley kom ind i ugen bundet til anden nationalt med 16 point og bundet til tredje med 10 assists, mens han førte ligaen i begge kategorier.
  • Han blev krediteret med to assists i sidste søndags 4-3-tab ved Robert Morris efter at have logget en assist i Tigers' 4-4 uafgjort i Colgate (29. december).
  • Han blev kåret som Ugens Atlantic Hockey Player den 16. december efter at have noteret et mål og en assist i begge Tigers kampe mod LIU (11.-12. december).
  • Calverley vandt sæsonens første spiller i ugen (1. december) efter at have scoret sit første kollegiale hattrick i Tigers' sejr på 8-5 over den daværende nr. 9 Clarkson (27. november) i sæsonåbningen. Calverley fandt nettet med 6:30 tilbage i første periode for at skubbe RIT til en tidlig 2-0 føring og brød senere en 4-4 uafgjort med et powerplay-tal med 8:27 tilbage i tredje periode. De gyldne riddere genoprettede kampen 28 sekunder senere, men Calverley opnåede, hvad der viste sig at være vinderen af ​​spillet, med 6:15 tilbage i reguleringen.

Calverley and the Tigers skal efter planen være værter for Mercyhurst næste torsdag (14. januar) kl. 17.05.