Lakers klippede Herons 2-1

William Smith Colleges ishockeyhold blev slået af Oswego State 2-1 i en ikke-konferencekonkurrence på Deborah F. Stanely Arena i eftermiddags.

scorede for Herons (0-2-0). spillede knap 59 minutter i mål. Hun lavede 30 redninger.

Mack Hull førte an for Oswego med et mål og en assist. Hannah Skavnak startede i mål og lavede 17 redninger.

RESUMÉ

• Hull åbnede scoringen ved 14:16-mærket i første periode med et power-play-mål. Hun samlede sit eget rebound i slottet og slog et skud forbi Hauser. Hendes første mål i sæsonen var uden assist.
  • Lakers (2-0-0) tog en 2-0-føring ved 6:30-tiden i anden periode. Ashlyn McGrath omdirigerede et Hull-skud forbi Hauser. Det var McGraths andet mål i sæsonen. Simone Bednarik indkasserede en sekundær assist på opgørelsen.
  • Syvogtyve sekunder senere brød udelukkelsesbuddet op. Hun samlede en aflevering fra første år, skøjtede ind i spalten og knipsede et skud, der sivede gennem Skvanaks ben og ind i nettet.