Cortland lukker Hobart, 3-0

Hobart College fodboldhold blev besejret af SUNY Cortland 3-0 i en ikke-konferencekonkurrence på Cozzens Field tirsdag eftermiddag. Med tabet er Statesmen nu 4-3-3 samlet i denne sæson.

spillede alle 90 minutter i mål for statsmændene og lavede to redninger. Luke van Galen spillede alle 90 minutter i mål for Cortland og stoppede seks

NØGLE STATISTIK:

• The Red Dragons sluttede med en 11-10 kant i skud. Hobart havde en fordel på 6-1 i hjørnespark.
  • Mateo Marra indregnet alle tre mål for Cortland og sluttede med to mål og en assist

FØRSTE HALVDEL:

• Marra åbnede scoringen i det sjette minut. Cade Denlinger blev krediteret med en assist på målet. Han sendte en førende aflevering til Marra, som slog skuddet forbi Hobart-målmanden.
  • Statsmændene havde deres chancer i første halvleg og sluttede med en 7-4-kant i skud.
  • affyrede et skud lige inde fra 18-yard-feltet, der blev stoppet af van Galen.
  • I det 44. minut gik et skud fra toppen af ​​18-yard-feltet lige forbi overliggeren.

ANDEN HALVDEL:

• Cortland tog en 2-0-føring i det 49. minut efter Maras andet mål i kampen. Han opsnappede en clearing-aflevering i feltet og bragede et skud fra overliggeren og ind i nettet.
  • Ti minutter senere prellede Aj Alit et skud ud af overliggeren.
  • Matt Shultz tilføjede et forsikringsmål i det 69. minut. Han hentede en førende aflevering fra Marra og flåede sit skud ind i det nederste højre hjørne af buret.

NÆSTE:

• Hobart vil være tilbage i aktion lørdag den 8. oktober, når det byder Clarkson velkommen på Cozzens Field som nummer 20. Liberty League-konkurrencen er planlagt til at begynde kl.