Cornell forbedrer til 7-0 med sejr over Quinnipiac

Juniormålmanden Matthew Galajda lavede 13 af sine 22 redninger i tredje periode for at hjælpe andengangsangriberen Michael Regushs power-play-mål i anden periode med at stå op som game-vinder for Cornells herrehockeyhold i en 2-1-sejr over ECAC Hockey rival Quinnipiac fredag ​​aften på Lynah Rink. Med sejren forbedrer Big Red - på andenpladsen i nationen i både USCHO.com og USA Today/USA Hockey Magazine meningsmålingerne - til 7-0 for anden gang i de sidste tre år.

Michael Regush vender det kampvindende power-play-mål ind i Cornell-mændenes anden periode

hvor mange visninger skal du bruge for at blive viral

Selvom den første periode ikke producerede mål, sluttede den med en byge af aktivitet foran Galajda. Han lavede et par redninger i en bemærkelsesværdig strækning på tre Quinnipiac ulige mands-rush i løbet af kun 27 sekunder.

Cornell (7-0, 5-0 ECAC Hockey) slog derefter først til med juniorforwarden Brenden Lockes mål tidligt i anden periode. Quinnipiac (6-5-1, 2-2-1) kvitterede med Nick Jermains femte mål i sæsonen for at udligne det til 1, men Regush satte Big Red tilbage på toppen for altid blot en skygge over to minutter senere. Det gav Big Red power play, som fører landet med en konverteringsrate på 40 %, mindst ét ​​mål i hver af holdets første syv kampe for første gang siden 2005-06 sæsonen.