1979 Cornell hockeykamp betragtet som den mest legendariske i Lynah Rinks historie

Det eneste tab i den sidste måned var til Providence – det samme hold, som havde hoppet af Big Red fra ECAC-turneringen det foregående år. Så da kampene i kvartfinalerne i 1979 blev annonceret, var det selvfølgelig Friars, der ville komme til Lynah Rink.

Providence sprang ud til en 2-0-føring i første periode, da Lynah Faithful så på i forbløffende tavshed. Spillet gik fra slemt til værre, da Providences Tom Bauer scorede på 46 sekunder af tredje periode. Cornell fik endelig nullet fra sin side af måltavlen, da John Stornik tog en aflevering fra Brock Tredway og slog Providence-målmanden Bill Milner - men så scorede Bauer igen og bragte Friars foran på 5-1.

IthacaJournal.com: Læs mere