WAYNE ACES FINAL: Pigevolleyball bringer klasse B afdelingstitel hjem

Wayne Eagles-pigernes volleyballhold sikrede sig klasse B-kronen i afdeling V lørdag mod den irriterende sjetteseedede Honeoye Falls-Lima. HFL kom ind til slutrunden på et kast fra den oprørte specialside af beslaget. Gennem kampens første sæt så det ud til, at fortællingen ville fortsætte, da Wayne mishandlede en tidlig sætføring og faldt åbningssættet 26-24.

ny state fair chevy court 2018

I andet sæt var Wayne i stand til at vende manuskriptet på HFL, efter at de sprang til en tidlig sætføring. Denne gang kom Eagles tordnende tilbage fra et tidligt underskud for at tage sætsejren 25-22. I tredje sæt var Wayne i stand til at fastholde momentum, og selvom stillingen var uafgjort et par forskellige gange gennem hele sættet, var Eagles aldrig bagud og tog sejren 25-21.

I det, der ville være kampens sidste sæt, sprang Eagles ud til en tidlig 7-1 sætføring, men HFL ville ikke forsvinde stille og kom tilbage for at udligne sættet til 18-18. Wayne og HFL blev uadskillelige til flere stævner efter det, og sættet blev uafgjort til 23-23. Wayne var i stand til at afvise serven HFL, tage en føring på et point og have matchserv. Det ville være alt, hvad de havde brug for, da Eagles snuppede sejren 25-23, og matchsejren 3-1.

Eagles 3-1-sejr i klasse B-finalen vil nu rykke sektionsmestrene ind i regionalt spil næste weekend. Kampen mod en modstander, der skal bestemmes fra afdeling VI, vil blive spillet på LeRoy High School næste lørdag kl. 12:30.