Syracuse Women's Lacrosse ruller Maryland på vejen

På trods af en sen ændring, der tvang nr. 4 Syracuse (6-1) til at gå på vej til konkurrencen, besejrede 'Cuse nr. 9 Maryland (1-3) i en rungende 10-5 sejr. Det er første gang, at Orange har vundet i College Park siden 2012 og blot anden sejr over Terps i 26 møder. Syracuses forsvar holdt Terrapins til deres lavest scorende kamp siden marts 2007.

Holdets energi, der kom ind var enestående, og den energi blev overført til en fulde 60-minutters kamp, ​​hvilket gav os det resultat, vi stræbte efter, sagde assistenttræner Sydney Pirreca. .

Syracuse (6-1) scorede kampens første fire mål. Sophomore Meaghan Tyrrell scorede dagens første mål på 27:24-mærket med assisten fra senior Emily Hawryschuk. Hawryschuk scorede et par af sine fem samlede mål i første halvleg, og sophomore Sierra Cockerille scorede et for at give Orange en 4-0 føring ved pausen. Seniormålmand Asa Goldstock havde fem imponerende redninger, og det orange forsvar blev låst ned for at holde Terps på nul mål. Goldstocks første redning på dagen var hendes 500. karriere-redning for SU.

Maryland og SU byttede mål for at starte anden halvleg, før Terrapins gik på et 3-0-løb for at trække inden for et med 5-4. Hawryschuk rippede et fri-positionsmål ind for at afslutte Terrapin-løbet. Maryland scorede derefter deres eget fri-positionsmål for at trække sig tilbage inden for et ved 6-5.