Syracuse kvinders lacrosse når Final Four med 17-11 sejr over Florida (fuld dækning)

Meaghan Tyrrell ledte efter en åben bane ved 12-meter-mærket, hun drejede til venstre og mødte en forsvarsspiller fra Florida, hvorefter hun drejede til højre og stod over for en anden. Meaghan Tyrrell forsøgte at aflevere, da bolden væltede til jorden, da hendes stok kolliderede med hendes forsvarere.

Sam Swart kastede sig ud for at samle bolden op midt i kaosset, og Floridas forsvarsspillere sværmede hende på jagt efter bolden, da fløjten fløjtede. Gators fik boldbesiddelse og cementerede Syracuses ottende omsætning i de første 30 minutters spil.

eventuelle nyheder om stimulustjekket

Mindre end et minut senere skar Emily Heller sig igennem 8-meteren, placerede sig foran Syracuse-målmanden Asa Goldstock og sendte bolden i nettet for at udligne kampen til 5 på vej ind til pausen.

No. 3 Syracuse (16-3, 8-2 Atlantic Coast) mødte nr. 6 Florida (18-3, 10-0 American Athletic) i NCAA Tournament kvartfinalerne i lørdags. Gators kom ind i kampen på en sejrsrække på 15 kampe og holdt modstanderne på mindre end 10 mål i alle på nær to matchups i denne sæson. Men i kvartfinalen scorede Orange 17 mål mod Florida for at gå videre til semifinalerne i NCAA-turneringen.