Syracuse mænds lacrosse falder til Notre Dame, 18-11 (fuld dækning)

Syracuse kørte ud til en 4-1-føring i det første kvarter, men et ni-måls andet kvarter fra Notre Dame var for meget for Orange at komme sig over, da irerne rullede 18-11 i Dome i lørdags.

Mangel på besiddelser var dolken for nr. 4 Syracuse (4-3, 1-2 ACC), som scorede 11 mål på trods af kun at have vundet ni faceoffs. Nr. 9 Notre Dame (5-1, 1-1 ACC) vandt 23-af-32 ved X og dominerede også jordboldkampen 45-20. De konverterede også på 4-af-6 ekstra-mand muligheder.

Stephen Rehfuss førte an for Orange og scorede tre mål for den anden kamp i træk. Chase Scanlan, Owen Seebold og Brendan Curry fandt også bagsiden af ​​nettet to gange. Notre Dames Pat Kavanaugh fik ni point (4-5) for at føre alle målscorere, mens Griffin Westlin og Will Yorke begge scorede fire mål hver.

Jamie Trimboli og Seebold scorede hver for Orange i de første fem minutter af kampen, efterfulgt af et par Rehfuss-taller efter et mål af Quinn McCahon, hvilket gav 'Cuse en 4-1-føring gennem otte minutters spil.

Pat Kavanaugh scorede sit første for dagen, før Scanlan og Curry hver postede mål for at åbne en 6-2-føring til Syracuse kun to minutter inde i andet kvartal.

Det var da sluserne åbnede sig for Notre Dame. Irerne scorede ni mål i andet kvartal og 12 af kampens næste 14 mål. 'Cuse formåede at samle et miniløb på tre mål sent i det tredje for at trække inden for tre på vej ind i fjerde kvartal, men Notre Dame samlede alle fire mål i fjerde kvartal til at vinde 18-11.

Syracuse er vært for UAlbany torsdag kl. på ACC Network i sin næste matchup.