Statsmænd vinder tredje sejr i træk, top Keuka 94-63

Hobart College basketballhold vandt sin tredje sejr i træk og besejrede Keuka College 94-63 i en ikke-konferencekamp, ​​der blev spillet i Bristol Gym tirsdag aften. Seniorangriberen førte an med sin femte double-double i sæsonen med 19 point og 10 rebounds.

Statsmændene (5-2) var aldrig bagud efter ulvene (2-1) og var kun uafgjort én gang - med 2-alle sent i det første minut af spillet. Inden kampen var ni minutter gammel, havde Hobart opbygget en 10-points føring og fastholdt en tocifret føring i resten af ​​konkurrencen. Statsmændene førte 46-31 ved pausen og udstrakte deres fordel til hele 32 i anden halvleg.

NØGLE STATISTIK

• Hobart, som kom ind i spillet på tredjepladsen i nationen i rebound-margin (+13,7), nød endnu en dominerende præstation på glasset. Statsmændene overgik Wolves med 52-22 og hævede deres sæsongennemsnit til 16,0.
  • Hobart scorede Keuka 64-22 i lakken og 21-2 i anden chances point.
  • Statsmændene skød 53,3% fra gulvet i kampen, inklusive 55,6% i anden halvleg.
  • Ulvene skød kun 39,2% for spillet, og de havde det svært i anden halvleg (31,8%).

LEDENDE STATSMÆND

• Udover at føre alle spillere i point og rebounds, uddelte Meshanic også seks assists på spillets højeste niveau. Han var 8-af-12-skydende og 3-af-5 ved frikastlinjen.
  • ,  og  hver bidrog med 10 point. var 5-af-6 skydning, Walker var 5-af-7 og Rodgers var 4-af-6 med et par 3-pointere.
  • missede snævert en double-double og sluttede med ni point og ni boards på lidt over 12 minutters spil.
  • også indhugget ni point.

I HORISONTEN

• Hobart vil afslutte sin fem-kamps hjemmebane denne weekend med et par Liberty League-kampe. Værtskab nr. 19 Rensselaer (5-1, 0-0) fredag ​​klokken 19.30. og konferencens preseason-favorit Vassar (3-1) lørdag kl.