SKANEATELES SWEEP: Lakers tager klasse B-kroner i sektion III-fodbold

Når det lokale gymnasiehold vinder en afdelingstitel, er det noget, som hele byen kan fejre og stå bag. Denne fodboldsæson vil Skaneateles' fejring være dobbelt så flot, da både drenge- og pigehold vandt klasse B-turneringen i afdeling III.

Pigerne fik startet festen sidste fredag ​​aften mod Clinton. Det var en tæt kamp mellem trupperne, og første halvleg var uafgjort uden mål. Clinton sprang hurtigt til føringen i anden halvleg. Det var da Lakers gik ind i angrebstilstand, da Kathryn Morrissey headede en lang aflevering fra Maeve McNeil ind til bagsiden af ​​nettet.

Som tiden tikkede ned, gjorde regnen det også, og kampen ville gå til forlænget spilletid. De første 10 minutter af overtiden kom og gik uden scoringer, og det andet så ud til at være bestemt til samme skæbne, indtil Morrissey scorede sit andet mål for natten med tre minutter tilbage. De sidste tre minutter tikkede afsted, og Lakers sikrede sig klasse B-pigekronen til afdeling III.

Mandag aften var det drengenes tur til at se, om de kunne få klasse B-titlen med hjem. Kampen mod Cazenovia havde en lignende start som pigernes kamp, ​​men Skaneateles' Dan Ramsgard havde andre planer. Ved 15'-mærket af første halvleg scorede han kampens åbningsmål. I hurtig rækkefølge scorede holdkammeraten Owen Cheney det andet mål på 17'-mærket.

På vej ind til pausen var Lakers oppe med 2-0, og det ville være alt, hvad de skulle bruge, da Skaneateles lukkede Cazenovia for at vinde klasse B-titlerne for drenge i afdeling III. Skaneateles i processen går back-to-back i drenges afdelingstitler og vinder i klasse B i 2019, sidste gang afdeling III afholdt turneringen.

Mens drengeholdet vil spille mod et hold, der skal bestemmes i subregional aktion, vil pigerne møde Shalmont tirsdag aften kl. 17.00 i Chittenango i deres subregionale kamp.