Skaneateles' fodboldsæson slutter med tab til Chenango Forks

Foto Via: Justin Ritzel

Hele sæsonen havde Skaneateles-fodboldholdet regnet med, at deres quick-strike offensiv ville overvælde modstanden, som fungerede ganske godt under et ubesejret løb til Sektion III Klasse C-mesterskabet.

Men det var Lakers, der blev overvældet lørdag i den regionale finale på Vestals Dick Hoover Stadium, da den mangeårige Section IV power Chenango Forks scorede på sine første fem besiddelser og sejrede 41-28.

Disse to havde en meget ny historie - nemlig den regionale finale i 2018 på Cicero-North Syracuse's Bragman Stadium, som Patrick Hackler vandt for Lakers med et touchdown på spillets sidste spil.

Og det tog ikke lang tid for Skaneateles at finde sig i at være bagud i Forks igen. James Musso smed en interception på Lakers' åbningsbesiddelse, som Blue Devils med et kort felt forvandlede til point, da Jay Haqq fandt slutzonen fem minutter inde i kampen.

Ude af stand til at svare med det samme, så Skaneateles, da Forks lavede endnu et scoringsdrev, som Haqq igen afsluttede, og hans touchdown på tre yard gav Blue Devils en 14-0-kant.

Lige før det første kvarter sluttede, kom Musso i forbindelse med Cody Nesbitt på en nøgleomstilling på fjerde-down-og-15, og satte det samme par op på en 15-yards scoringspas, der reducerede Lakers' underskud til 14-7, da han kom ind i den anden. periode.

Det tog kun to spil fra scrimmage for Blue Devils at genoprette sin margin, Haqq brændte igen Skaneateles forsvar, da han løb 40 yards for sin tredje TD om eftermiddagen.

Et fjerde Blue Devils-drev, da halvlegen sluttede, resulterede i endnu et touchdown fra Haaq, hans fjerde scoring med 12 sekunder tilbage af halvlegen, hvilket gjorde det til 28-7 til pausen.

Sandt nok var Skaneateles bagud i to af sine tre sektions-playoff-kampe, og var samlet for at slå Canastota og Cazenovia, men at samle her ville kræve, at forsvaret gjorde ethvert stop.

Forks forblev dog ustoppelige og brændte de første fem plus minutter af tredje kvartal op på endnu et drive, da det nåede Lakers, før Zander Arnold konverterede.

Det krævede et par konverteringer fra fjerde ned for Skaneateles at sammensætte et drive sent i den periode, som Nesbitt afsluttede med et 16-yard sweep til end zone.

Først i fjerde quarter lavede Lakers endelig et defensivt stop, og det førte til et drive, som Musso lukkede med et svingpas, som Nesbitt forvandlede til sin tredje TD, der skærer Forks' margin til 34-21 med syv minutter igen.

Det efterlod stadig tid til at fuldføre rallyet, men Forks lagde kampen væk med endnu et solidt drive, som Haaq slog med sin femte TD, et 15-yard streg med 3:26 tilbage, selvom Lakers ville tilføje en score i sidste øjeblik.

Skaneateles afsluttede sæsonen med en rekord på 9-1.