RITs Kolby Mathews, Carter Wilkie får ugentlige udmærkelser i Atlantic Hockey

Medicare del b premium 2022

RIT junior Kolby Matthews blev kåret som Ugens Atlantic Hockey Goaltender, mens freshman angriberen Carter Wilkie blev kåret som Rookie of the Week.

Matthews lavede 25 redninger i fredagens 4-3-sejr i Army, inden han samlede karrieremæssigt 40 redninger for at bevare lørdagens 2-2 uafgjort med Black Knights. Han stoppede alle 14 skud, han stod over for i tredje periode af lørdagens kamp for at tvinge OT.

Wilkie scorede sit første kollegiale mål i fredagens sejr, før han i lørdags loggede sin første assist i en Tiger-sweater. Han opnåede også i alt 21 face-off-sejre, inklusive 12 i lørdagens kamp – en som gik direkte tilbage til førsteårs-forwarden Grady Hobbs for en one-timer fra toppen af ​​face-off-cirklen for at bringe RIT på 2-0 i første periode .

RIT er planlagt til at være vært for St. Lawrence denne lørdag (16. oktober) i den årlige Brick City Weekend-kamp i Blue Cross Arena i downtown Rochester. Face-off er sat til 19:05.