RIT herrehockey falder på Mercyhurst, 6-2

RIT anden angribere Elijah Gonsalves (Scarborough, Ontario) og Caleb Moretz (Fairbanks, Alaska) scorede hver et mål i første periode, men det var værten Mercyhurst, der kom tilbage til 6-2-sejren lørdag.

HVORDAN DET SEGNET

RIT kom på tavlen med 8:31 på uret. Senior angriber Jake Hamacher (Corona, Californien) fodrede Gonsalves i venstre face-off cirkel med et mål for at åbne scoringen.

Mercyhurst udlignede kampen efter et clearingforsøg af Tiger-seniormålmand Logan Drackett (Calgary, Alberta) bag RIT-nettet sprang af glasset ind i Tiger-slottet for en nem afslutning af juniorcenteret Geoff Kitt med 6:43 på uret.

RIT tog føringen igen med 3:11 tilbage i perioden efter Mercyhurst blev fløjtet i gang til en fem-minutters facemasking major. Moretz afsluttede et rebound i slottet efter et Hamacher-skud for at omsætte power-play-forsøget.

Mercyhurst tog føringen igen med et par mål i anden periode. Sophomore-angriberen Jonathan Bendorf vippede en puck forbi Drackett sekunder efter et RIT-powerplay endte med 7:30 på uret, før den nybagte angriber Noah Kane fandt nettet med 19 sekunder tilbage til føringen på 3-2.

Mercyhurst tilføjede tre mål i tredje periode for at sætte spillet uden for rækkevidde.