RIT herrehockey slog Canisius 3-2 for anden sejr i træk

RIT anden angriber Caleb Moretz (Fairbanks, Alaska) lavede et mål og en assist, mens juniorforwarden Will Calverley (Scarborough, Ontario) scorede et mål for at føre Tigers forbi de besøgte Canisius, lørdag, i Atlantic Hockey-aktionen i Polisseni Center.

hvordan man transporterer tv uden boks

HVORDAN DET SEGNET

Parkeret foran højre stolpe omdirigerede Calverley et skud af senior forward Nick Bruce (Fall River, Nova Scotia/Johnstown Tomahawks) fra punktet forbi Canisius juniormålmand Matt Ladd for at åbne scoringen 1:14 inde i konkurrencen.

Ladd stak et skud fra Moretz ned fra det højre punkt, men juniorforwarden Andrew Petrucci (Toronto, Ontario) begravede reboundet inde i en bred åben venstre stolpe for at bringe RIT foran, 2-0, med 3:24 tilbage i første periode. .

Tigers noterede et power-play-mål med 1:24 på uret for at tage en 3-0-føring i den første pause. RIT cyklede pucken rundt i Canisius-zonen og ned ad højre flanke, hvor senior forward Jake Hamacher (Corona, Californien) trådte en aflevering gennem et publikum foran Ladd til Moretz for en one-timer inde i venstre stolpe.

schuyler amtskontor for de aldrende

Canisius scorede et par mål i de første seks minutter af anden periode. Freshman Jami Virtanen scorede et power play-mål med 16:13 på uret, før freshman-angriberen Max Kouznetsov afsluttede et ulige-mands-rush på 14:22.