RIT tillader fire ubesvarede mål i tab til Canisius

RIT senior forward Jake Hamacher scorede et mål og en assist, men det var værten Canisius, der vandt en 5-2-sejr over Tigers i Atlantic Hockey-aktionen fredag ​​i LECOM Harborcenter.

Box score

HVORDAN DET SEGNET

De første seks mål i kampen var alle power-play-talligheder, mens Canisius slog på en korthændet opgørelse for at afslutte natten.

Canisius åbnede scoringen med 14:55 tilbage i første periode, før RIT svarede med et par mål i de næste 10 minutter.

Hamacher satte juniorforward Elijah Gonsalves til sin første sæson i sæsonen med 7:53 på uret, før han fik sin første af årets første af en assist fra senior forward Will Calverley med 5:36 tilbage af perioden.

Canisius scorede 19 sekunder inde i anden periode og igen ni minutter senere for at tage en 3-2 føring, det ville føre ind i den tredje.

Jackson Decker scorede sit andet mål i kampen 1:15 inde i tredje periode for at skubbe Golden Griffins til en 4-2-føring, før Keaton Mastrodonato lukkede scoringen med 1:18 tilbage i reglementet.

SPILNOTER

Canisius sluttede natten 4-til-6 på power play, mens RIT konverterede 2-af-7 forsøg.

RIT-straffedræbningen indtog natten på en 14. plads på nationalt plan (87,2), hvilket dræbte 34 af 39 mand-down-muligheder i denne sæson.

RIT havde ikke tilladt fire powerplay-mål i en kamp, ​​siden den besøgende Robert Morris gik 4-til-6 i en 6-5-sejr den 8. oktober 2016.

RIT juniormålmand Kolby Matthews sluttede med 20 redninger, mens RIT udskød Canisius med 26-25.