RAIDER RUN FORTSÆTTER: Pal-Mac pigefodbold går videre til Far West Regional

For første gang i to uger behøvede Pal-Mac ikke at bekymre sig om regnen og fugtige forhold til et spil. Det ideelle vejr for noget fodbold i november satte ind i Penn Yan for Red Raiders for at tage imod andre sektionsmestre Haverling for at se, hvem der ville repræsentere Sektion V i regionale turneringer for pigerne i klasse B.

De første 10 minutter forblev en rolig affære, da holdene satte sig ind i konkurrencen. Pal-Mac ville slå først, da Reagan Diehl scorede åbningsmålet på 10'-mærket. Scoringen ville dog hurtigt køle af, da Rams og Red Raiders kæmpede til pause, og stillingen forblev 1-0 gennem de første 40.

Anden halvleg startede på samme måde som første, ingen scoring umiddelbart, og sådan ville det forblive gennem de første 20 minutter af anden halvleg. Kylie Waeghe ville score et vigtigt forsikringsmål ved 23'-mærket i anden halvleg for at øge Pal-Macs føring til 2-0. Med fem minutter tilbage af kampen sparkede Haverling et tiltrængt mål ind for at skære føringen til 2-1. Pal-Mac var dog i stand til at stoppe Rams med at få fuld kontrol i slutningen af ​​spillet, idet de vandt deres grudge-kamp mod Haverling med 2-1, og vigtigst af alt låste deres plads i den regionale runde af statens slutspil. Pal-Mac vil nu spille repræsentanten for klasse B ud af afdeling VI på lørdag. Vinderen af ​​Lewiston Porter og Roy-Hart rejser til Sektion V for at møde Pal-Mac lørdag kl. 17.00 i Caledonia-Mumford.