PAL-MAC-SÆSON SLUTTER: Red Raiders-mesterskabet for pigefodboldhold taber i regionerne

Pal-Mac pigefodboldsæsonen sluttede lørdag aften. Over for Lewiston Porter fra Sektion VI i den regionale turneringsrunde kunne Red Raiders ikke vende tilbage fra et tidligt underskud, som Lancer-angrebet gav.

Lewiston Porter sprang hurtigt ud i første halvleg og scorede to mål inden for de første 10 minutters spil. Pal-Macs Molly Seither var i stand til at få Red Raiders på tavlen på et hjørnespark kort efter, hvilket halverede Lancer-føringen.

Lewiston Porter var i stand til at score et mål mere i første halvleg, hvilket førte til en pause på 3-1. Lancers scorede endnu et mål til 4-1, men Maya Ikewood svarede højreback for Pal-Mac og reducerede føringen til 4-2. Det ville dog ikke være nok for Red Raiders, og Lewiston Porter var i stand til at score et sidste mål, da uret tikkede ned, med slutresultatet 5-2 til fordel for Lancers.

Pal-Mac afslutter sæsonen med en samlet rekord på 18-3-0 og en rekord i Finger Lakes East på 7-0-0. Det var en fantastisk sæson for Red Raiders, der rejste sig tilbage fra den skuffende slutning af 2020-sæsonen for at vinde sektionsære i 2021. 2022 ser ud til at blive lige så lovende, da de førende målscorer Maya Ikewood og Emma Robinson fører den tilbagevendende liste for Pal-Mac .