Ithaca henter Cortaca Jug for tredje gang i træk med sejr på MetLife Stadium

Ithaca College fodboldhold besejrede SUNY Cortland 32-20 den 61. Cortaca Jug-kamp 16. november på MetLife Stadium i East Rutherford, New Jersey. Kampen slog tilskuerrekorden for en Division III fodboldkamp med 45.161 mennesker. Det er Bombers tredje Cortaca Jug-sejr i træk.

Det var en solrig og skyfri dag i East Rutherford, men temperaturen var kølige 41 grader. MetLife-stadion var fyldt med fans i alle aldre, der havde bomberblåt udstyr eller rødt drage. Jumbotrons viste optagelser af begge hold skudt af elever i løbet af de sidste mange måneder som forberedelse til historiens største Division III fodboldkamp.

Bomberne bevarede kontrollen i første halvleg og havde bolden i 21:33 af den mulige 30-minutters halvleg. De scorede på deres første besiddelse af spillet med et 80-yard drive. Senior quarterback Joe Germinerio skyndte sig ind til et 1-yard touchdown, og freshman Nick Bahamonde afsluttede på det ekstra point for at give Bombrers en 7-0 føring med lige under ni minutter tilbage af det første kvarter.

Cortland var i stand til at sikre to første downs på deres første drive, men senior quarterback Brett Segala fumlede snappet, og det blev genvundet af Bombers' senior defensive end John Hadac på 40-yardlinjen. South Hill-truppen var dog plaget af straffe efter genopretningen og blev skubbet tilbage så langt som til 49-yardlinjen. Efter at Germinerio lavede et 11-yard rush på 3. og 27. nystartede kicker Nick Bahamonde tog et 48-yard field goal-forsøg på fjerde ned, men han kom til kort for første gang hele sæsonen, da sparket missede bredt til højre.