ER/Gananda går videre til delstatssemifinalerne med en sejr på 26-24 over Medina

Foto Via: Mary Margaret Johnson

East Rochester/Gananda Bombers (12-0) besejrede Medina Mustangs (11-1) med en slutscore på 26-24 i en utrolig spændende klasse C Far West Regional på Williamsville South High School lørdag eftermiddag.

Kampen gik i halvleg uafgjort 6-6.

Mustangs og Bombers scorede hver et par touchdowns i tredje kvartal og gik ind i fjerde kvartal uafgjort på 18-18.

ER/Gananda genvandt føringen to minutter inde i det sidste kvarter efter et touchdown og en to-points konvertering.

Medina scorede et touchdown med syv minutter igen for at reducere føringen til 26-24, men forsøget med to point var mislykket.

buffalo sabres tidsplan 2021-2022

Mustangs havde en chance for at tage føringen eller vinde kampen med 2:55 tilbage, men de vendte bolden om på downs.

Med sejren går ER/Gananda videre til New York State Public High School Athletic Associations semifinaler den 27. november på Cicero-North Syracuse High School, hvor den står over for den centrale regions mester, Chenango Forks.