Dungey løber, passerer Orange til 41-17 sejr over Central Michigan (fuld dækning)

Eric Dungey passerede for to scoringer og løb for en tredje for at lede Syracuse (2-1) ved Central Michigan (2-1), 41-17, ved Carrier Dome lørdag.

Dungey var 19-af-35 i 279 yards og touchdown-afleveringer til Dontae Strickland (18 yards) og Ravian Pierce (6 yards). Han løb også 11 gange i 105 yards, inklusive en one-yard scoring.

Syracuse havde et tredje kvartal gennem tiderne. Efter at have kommet ud af omklædningsrummet med en føring på 24-17, eksploderede de orange for 333 yards af totalt angreb og 17 point. Samtidig begrænsede Syracuse defensive enhed det centrale Michigan til 60 yards og ingen point over de 15 minutters spil.

Dungey afsluttede et 90-yard-drev med et 1-yard-løb for at begynde perioden og slog sig sammen med tight-end Ravian Pierce på en seks-yard touchdown-pasning for at skubbe den orange fordel til 38-17.

Cole Murphy bidrog med sit andet field goal i spillet med en 25-yarder for at bringe Syracuse foran 41-17 på vej ind i fjerde periode. Læs mere