Cornell besejrer Brown i overtiden, 3-2

usps adresseændring svindel

Junior-angriberen Matt Stienburg scorede to mål, inklusive sin anden overtidsvinder i blot sæsonens syvende kamp, ​​for at løfte Cornell-herrehockeyholdet til en 3-2-sejr over Brown fredag ​​aften på Lynah Rink.

Box score

Cornell (6-1, 4-1 ECAC Hockey, 2-1 Ivy League) - som kom ind i weekenden på niendepladsen i USA Today/USA Hockey Magazine-afstemningen og nummer 10 i USCHO.com-afstemningen - var aldrig bagud med at vinde sin fjerde træk spil. Men den store røde skulle overleve masser af ængstelige øjeblikke, da Brown (1-3, 1-3, 1-2) samlede sig for at tvinge den ekstra ramme frem.

Det hele blev sat til hvile i tre-mod-tre-overtiden, hvor Big Red forbedrede til 3-0 i sit første indtog i NCAA's nye format for at bryde båndene efter ordinær tid. Spillet startede med, at juniorforsvarsspilleren Sam Malinski leverede et stort hit inden for Cornells blå linje for at forstyrre Browns fremrykning af pucken. Bears holdt zonen, men forsøgte at tvinge pucken mod slottet, kun for at få Stienburg til at opsnappe afleveringen og starte kontraangrebet.

Stienburgs aflevering sendte Andreev fart ind i venstre side af den neutrale zone, mens Malinski - hvis skift nærmede sig et helt minut - undgik en ændring ved at køre forbi Big Reds bænk og ind i zonen. Andreev kunne aldrig finde en afleveringsbane til Malinski, men hans kørsel til nettet tvang et hurtigt tilbagetog fra alle Browns forsvarere, og Andreev brugte pladsen til at trække sig op og manøvrere sig ind i spalten. Det forsinkede angreb gjorde det muligt for Stienburg at finde plads i cirklen på sin off wing, hvor Andreev fandt ham med en perfekt aflevering til en one-timer, som Stienburg bragede forbi blokeringen af ​​Brown-målmanden Mathieu Caron.

Stienburg var også ansvarlig for Big Reds første mål med 59,9 sekunder tilbage af første periode. Målet blev også assisteret af Andreev, som kan prale af 10 point over sine sidste tre kampe, og den nybagte forsvarsspiller Hank Kempf. Blot 21 sekunder inde i anden periode var det anden angriber, Kyle Penney, der scorede sit tredje i sæsonen for at fordoble føringen.

billetter til at falde ud dreng

Men da spillet skiftede fra primært fem-mod-fem-spil til et spil fyldt med power plays i anden periode, fandt Bears tilbage i spillet.

Jeg var skuffet over den måde, vores gutter spillede på i aften efter den første periode, sagde Mike Schafer '86, Jay R. Bloom '77 Head Coach of Men's Hockey hos Cornell. Jeg syntes, det minder ret meget om Union-spillet (den 12. november) - vi kom ud og var forfærdelige på powerplayet, efter vi havde scoret det andet mål. … Jeg tror, ​​vi troede, det ville være nemmere, end det ville være.

Efter at Big Red ødslede spillets to første power plays, svingede pendulet tilbage til Bears - og de brugte stort. Cole Quisenberry scorede på mandsfordelen nær midtvejs i spillet, hvorefter Michael Maloney scorede på et rebound for at udligne kampen med 16:23 til at spille i den tredje.

Så snart vi får et forspring, vil vi gerne være i stand til at holde det forspring. Men det er ikke en nem ting at gøre, og vi har et ungt hold, og jeg tror, ​​at det hele er en del af vækstprocessen, sagde Stienburg. Alt i alt fik vi sejren, og det vil vi gerne gøre, men vi vil gerne gøre det lidt nemmere for os selv der og ikke skal til overtid.

Men da Cornells straffespark var mest nødvendigt på et større straffespark kun omkring to minutter efter Maloneys mål, leverede det. Nate McDonald lavede tre af sine karriere-high 30 redninger på natten for at hjælpe med at dræbe den brune mulighed og til sidst hjælpe Big Red med at vinde i overtiden.

hvorfor er multi level marketing dårligt

Den fem minutter lange PK var virkelig stor for os. ... En masse fyre trådte op for os på bænken, sagde McDonald. Når en fyr går ned på den måde, er det bare en mulighed for andre fyre at hente en fyr. Jeg tror, ​​det er, hvad vi gjorde i aften.

Med sit par af tal, overtog Stienburg holdets føring i mål med fem, mens han også udvidede sin scoringsrække til en karriere-bedste seks kampe - inklusive otte point over hans sidste tre kampe. Kempfs assist skød hans scoringsrække til fire kampe.

Cornell rykkede op i uafgjort for førstepladsen i ECAC Hockey med ledig Harvard, hvilket gav begge hold 11 point gennem fem kampe. The Big Red får en mulighed for at tage den føring alene på lørdag, når den tager imod Yale kl. i holdets sidste rigtige hjemmekamp på Lynah Rink i mere end to måneder.