Cornell blæser ud SUNY-Delhi, 114-57

Cornell mænds basketballhold slog en skolerekord med 22 3-points for at åbne sit hjemmeprogram med en 114-57 sejr over SUNY-Delhi torsdag aften i Newman Arena. Fem spillere nåede dobbeltcifrede for Big Red, som udlignede sin rekord med 1-1 i sæsonen.

kommer flere stimulustjek

Chris Manon scorede 17 point, snuppede seks rebounds, lavede tre assists, havde to steals og blokerede et skud på 13 minutter fra bænken, mens Greg Dolan noterede 16 point, seks rebounds og seks assists uden omsætning. Nazir Williams fik 12 point ind, Keller Boothby havde 11 med fire assists, og Isaiah Gray scorede 10. Ingen Cornell-spiller så mere end 18 minutters action, og 14 af de 16 påklædte scorede. Cornell assisterede på 31 af sine 39 skovle, da hjemmeholdet skød 57 procent fra gulvet samlet og tilsluttede sig 48 procent af sine 46 3-point forsøg, hvilket matchede en skolerekord for de fleste skud forsøgt ud over buen. De 31 assists ligger på andenpladsen i en kamp i skolens historie.

Cornell førte 55-34 ved pausen, før han vendte det over til reserverne tidligt i anden halvleg. The Big Red ramte derefter 13-af-21 3-pointere efter pausen, da den scorede 59 point, og fortsatte med et 13-0-løb, efter at gæsterne scorede først for at åbne halvlegen for at udvide sin føring til 32 (68-36) fire minutter i. Ni forskellige Big Red-spillere slog mindst én 3-pointer i anden halvleg, da Cornell skød 69 procent fra feltet som et hold.

Sammen med de tocifrede målscorere spillede næsten alle en eller anden rolle i det tredje-mest scorende spil i skolens historie. Sean Hansen havde syv rebounds, da Cornell fordoblede Broncos på tavlen (54-27), mens Max Watson tilsluttede sig tre 3-pointere til ni point. Fire spillere havde seks point stykket, inklusive de første kollegiale point for Adam Tsang Hinton, Cooper Noard og Josh Baldwin. DJ Nix scorede de første fem i sin karriere med fire rebounds tilføjet til hans total. Ryan Kiachian så også deres første kollegiale handling med to blokerede skud, to assists, en rebound og et tyveri på syv minutter, og AK Oreke med to boards i sin første handling.