CHAMPS: Pal-Mac piger vinder regnvåde klasse B1 afsnit V titel

Med regnen i centrum på Finger Lakes Community College fredag ​​aften, så Pal-Mac Red Raiders ud til at tage sejren fra Red Raiders of Hornell. I en kamp, ​​der føltes, som om skæbnen afgjorde kampen, ville det være Pal-Mac, der overlevede regnen, og Hornell, 2-0, for at sikre sig titlen i afsnit V klasse B1. Det var deres tredje mesterskab i de seneste 6 sæsoner, hvor sidste års trup blev nægtet af Covid efter at have lukket holdet ned før eftersæsonen.

Første halvleg levede op til skæbnefølelsen, hvor begge Red Raider-hold var låst i en 0-0 kamp ved pausen. Da regnen tog til, skruede handlingen op på banen. Molly Seither sendte et mål på bagsiden af ​​nettet tidligt i anden halvleg, hvilket ville sætte tonen for resten af ​​kampen. Maya Ikewood satte et forsikringsmål ind på 26'-mærket, hvor regnen ramte en feberbane. Det ville dog være alt, hvad Pal-Mac havde brug for, da de var i stand til at kontrollere meget af boldbevægelsen i de sidste 14 minutters spil. Red Raiders fra Pal-Mac ryddede bolden væk i de sidste sekunder, så de kunne sikre sig kronen i klasse B1.

Denne titel markerer den tredje for flerårige Finger Lakes East pigefodboldstyrke Pal-Mac på seks år, der går tilbage til deres sejre i 2016 og 2018.

Pal-Mac går nu videre til at møde Haverling i klasse B-kvalifikationsrunden tirsdag aften på et sted og et tidspunkt, der skal fastlægges.