Amerks krydser til 7-3 sejr over Bears

Rochester Americans (10-6-0-0) stormede ud til en 4-0-føring og så sig aldrig tilbage på vej til en 7-3-drubbing af Hershey Bears (8-6-2-1) fredag ​​aften i en kamp om den amerikanske hockeyligas hjørnestensfranchises på The Blue Cross Arena.

Amerks brød ud for en sæson-high fire power-play mål, og seks forskellige spillere postede multi-point præstationer. Opgøret var det 461. møde nogensinde mellem AHL's to ældste hold og det første i Rochester siden 23. oktober 2019. Med sejren har Rochester, som har vundet 10 af sine seneste 15 kampe samlet set, tjent mindst et point i seks af de sidste 11 kampe med Bears, der dateres tilbage til 2016-17-kampagnen, med 5-5-1-0 over det tidsrum.

Jack Quinn og Mark Jankowski fik hver et mål og to assists, mens Peyton Krebs sluttede med tre assists. Michael Mersch (2+0), Ethan Prow (0+2) og JJ Peterka (0+2) indspillede alle et multi-point spil. Mason Jobst, Sean Malone og Ryan MacInnis afsluttede scoringen med et mål hver. Oskari Laakonen og Josh Teves fik begge en assist.

Målmand Ukko-Pekka Luukkonen (6-6-0) spillede sin ottende optræden af ​​de seneste ni kampe og 12. samlet. Den finske netminder stod over for 40 skud, som inkluderede 27 i løbet af de sidste 40 minutters spil og hentede sin sjette sejr i sæsonen. Luukkonen ligger på en sjetteplads i AHL i sejre, mens han er på fjerdepladsen i både spillet minutter (685) og spillet (12).

Med en to-assist-aften satte Joe Snively fart på Bears-offensiven, mens Mason Morelli, Garrett Pilon og Kody Clark alle tændte lampen. Siden starten af ​​november har Snively skrevet syv mål og syv assists for 14 point, mens han også har produceret tre tre-point-kampe og fem multi-point-indsatser i løbet af det tidsrum.

I den indledende ramme slog de to klubber sammen i 52 straffesparksminutter, og Amerks byggede en 3-0-føring. To af Rochesters kom i form af man-fordel, og de andre kom sekunder efter et power-play.

Mersch scorede to af de tre mål for sin anden flermålskamp i sæsonen. Det var første gang, han scorede to gange i samme periode siden 24. marts 2017, som medlem af Ontario Reign. Amerks holdkaptajn har nu noteret 16 point (9+7) og fem multipoint udflugter i løbet af sine sidste 14 kampe for at rykke ind på andenpladsen på holdet i scoringer.

Rochester øgede sin fordel til fire ved 16:09-mærket i anden periode, da Malone hamrede et kryds-is-feed hjem fra Peterka og Teves.

Hershey slettede nullet på resultattavlen i de sidste 30 sekunder af rammen, da Clark og Snively kørte ind i en 2-mod-1.

I de første otte minutter af den sidste strofe tilføjede Bears et par mål med mindre end et minuts mellemrum for at modvirke Jobsts power-play-tal ved 4:09.

Gratis hiv-test i Miami

Efter at Hershey bragte stillingen til 5-3, svarede Rochester med de næste to mål for at sætte spillet uden for rækkevidde, da Quinn og Jankowski noterede deres henholdsvis 10. og fjerde mål i sæsonen.

SPILLETS HØJDEPUNKTER:

Amerks lukker ugen med tre kampe, da de tager deres første tur i sæsonen til Upstate Medical University lørdag den 26. november for at tage imod Syracuse Crunch. Klokken 19.00. Konkurrencen vil være den anden af ​​12 planlagte matchups mellem de to North Division-rivaler, og al handling vil blive udført live på The Sports Leader 95.7 FM/950 AM ESPN Rochester samt AHLTV.