#20 Herons vender tilbage med 3-1-sejr over Geneseo

Det nationalt rangerede William Smith College landhockeyhold kom tilbage med en 3-1-sejr over SUNY Geneseo på en varm og fugtig aften på McCooey Field. Herons rykker til 2-1 i sæsonen, mens Knights lider deres første tab i sæsonen og falder til 2-1.

William Smith overgik Geneseo 11-6 og tilføjede en 8-3-kant i skud på mål. Junior Rebecca Mantione førte Herons med tre point på ét mål og én assist, mens han affyrede et holdførende tre skud. William Smith havde også overspringet i straffesparkshjørner med fire i forhold til Geneseos to.

KAMPØJEBLIKKE:

• William Smith åbnede scoringen 2:56 inde i kampen efter at have fået tildelt et straffesparkshjørne. Efter at bolden var sat i spil, affyrede Mantione et skud, som blev reddet af Knights-målmanden. Femteårssenior Lauren Jackson var der for at snuppe rebounden og give Herons en 1-0-føring. Jackson blev krediteret med sit andet mål i sæsonen.
  • The Herons ville fordoble deres føring ved 20:50-tiden efter at have fået tildelt endnu et straffesparkshjørne. Kandidatstuderende Kate Barilla modtog bolden i toppen af ​​buen og affyrede et skud, der blev afvist af senior Alaura Enright. Enrights afbøjning faldt perfekt for senior Libby Maxwell, der oprindeligt indsatte bolden. Maxwell afsluttede spillet og gav Herons en 2-0-føring.
  • 9:26 inde i anden halvleg ville Geneseo snuppe en tilbage. Efter en turnover fra William Smith-forsvaret landede bolden perfekt på Grace Olczaks pind. Olczak slog et lavt skud forbi en farende McCormick for at reducere underskuddet til et.
  • Fjerde kvartal startede med frem og tilbage momentumskift, da begge hold pressede på for et afgørende mål. Med knap tre minutter tilbage ville William Smith finde præcis, hvad de ledte efter. Mantione fandt bolden i besiddelse af dribling på Knights baglinje. Efter at have skåret igennem tre forsvarsspillere affyrede Mantione et skud forbi Quinlan for at give Herons en 3-1-føring.
  • Senior Kristen McCormick spillede alle 60 minutter i mål for William Smith og sendte to redninger på natten. McCormick rykker til 2-1 i sæsonen for Herons.

TRÆNERHJØRNE:

Det var fantastisk at se denne gruppe komme stærkt ud fra start og at få en hurtig føring inden for de første tre minutters spil,” sagde cheftræner Sophie Riskie ’07. 'Jeg er stolt af holdet for at forblive sammensat og modstå et stærkt pres i anden halvleg fra Geneseo, som spillede et meget hårdt forsvar på midtbanen.'